Un món submarí, d’indians i pirates, al Museu Obert de Lloret

El mes de març l’activitat es multiplica al Museu Obert de Lloret de Mar (MOLL), especialment el caps de setmana i posant molta atenció en les activitats infantils. La primera proposta que organitza aquest equipament és una visita guiada que enllaça els elements més significatius de l’època indiana de la vila i que finalitzarà a la Casa Museu de Can Font. La Casa Garriga, el Passeig Verdaguer, l’Ajuntament, l’Església i les Escoles Parroquials són alguns del punts que es visitaran durant aquest recorregut, en la qual els participants també coneixeran el paper de les vídues, el cementiri modernista de Lloret, Sant Pere del Bosc i altres curiositats de l’època. Aquesta activitat es fa tots els dissabtes, a les 10 del matí (català) i a les 12 del migdia (castellà), i cal fer reserva prèvia.

Tots els dissabtes del mes de març (17h) el Museu del Mar de Lloret organitza un  taller infantil, titulat Per sota del mar, en el qual els participants tenen l’oportunitat de construir un submarí. En aquest taller els infants -a partir de 6 anys- aprendran què és un submarí, com eren els primers submarins que es van inventar, com va evolucionar aquest enginy i qui van ser els seus inventors a més de fer el seu propi submarí. Per a aquesta activitat també cal fer reserva prèvia.

 

Els pirates també tindran protagonisme aquesta Setmana Santa a Lloret, concretament al Castell de Sant Joan. L’activitat infantil Pirates al Castell ho farà possible. Els inscrits participaran en un joc en el qual els pirates volen prendre possessió del castell plantant la bandera a la torre i, si ho aconsegueixen, es faran amb les armes i el castell estarà vençut. Els infants hauran de superar diversos obstacles i proves per aconseguir arribar a la bandera pirata. Tota una aventura que està programada pels dies 24 i 31 de març (català) i del 27 al 30 de març (castellà), que també requereix inscripció prèvia.