El Circ de Nadal de Girona enguany farà viatjar el públic fins a l’Àsia

El Circ de Nadal de Girona ja s’ha convertit en un espectacle tradicional per les dates nadalenques a la ciutat. La sisena edició, que tindrà la seva seu una vegada més al Pavelló de Fontajau, traslladarà els espectadors a l’Àsia, és per això que el director i mestre de cerimònies del circ, Genís Matabosch, ha titulat l’espectacle d’enguany FantÀsia. Entre els dies 25 i 29 de desembre es faran 10 representacions (2.400 seients per funció) de més de 2 hores de durada cadascuna i de moment ja hi ha venudes fins a 12.000 entrades.

FantÀsia uneix l’encant del Nadal, un circ de primeríssima qualitat, amb veritables virtuosos de l’acrobàcia, i l’exotisme de l’Àsia. La producció batrà enguany el rècord de participants, amb fins a 43 artistes procedents de la Xina i el Vietnam, però també de Xile, en el cas dels pallassos Los Caluga. L’espectacle consta de 12 atraccions o números i està pensat com a homenatge a la mil·lenària tradició acrobàtica xinesa, amb la participació de les prestigioses companyies de les ciutats de Taishan i Hunan. Entre les dues, oferiran números grupals d’acrobàcia en bicicleta, malabars de barrets, saltadors de cercles, diàbolo i antipodisme, números solistes de rola rola i un duo a les teles aèries. La funció la completaran les atraccions convidades de Thu Hien, de funambulisme (el Vietnam) i Los Calugas. L’acompanyament musical en directe anirà a càrrec d’una orquestra formada per vuit músics dirigits per Pierre Pichaud.

Les cinc primeres edicions del Gran Circ de Nadal de Girona han congregat més de 17.000 espectadors cadascuna: “Sobre Gel” (2014), “Màgic” (2015), “Orient” (2016), “Sobre Aigua” (2017) i “Sobre Gel 2” (2018). La intenció de Genís Matabosch, amb la complicitat de les institucions, era crear a Girona un espectacle similar al que ja tenien grans capitals europees com Amsterdam, Berlin, París, Stuttgart o Zurich, que hi tenen una gran tradició. Aquesta fita ja s’ha cobert.

Les entrades, amb preus a partir de deu euros, es poden adquirir a través del lloc web www.circnadalgirona.com, a la taquilla del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres, de 13 h a 17 h) i a la taquilla de Fontajau a partir del divendres 20 de desembre. Per a obtenir més informació sobre els horaris de les funcions cliqueu en aquest enllaç.