El Festival Emergent 2019 dona el tret de sortida a Sarrià de Ter

El Festival Emergent, que es celebrarà del 27 de juny al 6 de juliol, arriba enguany a la seva 15 edició. Sarrià de Ter serà la localitat que acollirà el primer dels sis capítols d’aquest festival poc convencional, que es basa en una barreja equilibrada de llenguatges artístics, servits en càpsules que poden anar de 15 a 30 minuts, en una mateixa vetllada. La mostra manté l’esperit original amb que es va muntar, com és formar un cartell que combini figures consagrades del nostre país en àmbits com la música, el circ, el teatre, la màgia o l’humor, amb d’altres que tot just comencen la seva trajectòria o estan per descobrir. Es tracta d’un festival tan poc convencional que, per celebrar el seu 15 aniversari, els espectadors que tinguin 15 anys (nats el 2004) no pagaran entrada.

Puppae Company presentarà l’espectacle Otto.

Roger Mas, Circ Pistolet, Peyu, Guillem Roma, Obeses o Quimi Portet són els caps de cartell d’aquesta edició de l’Emergent, que inclou unes quantes sorpreses agradables, artistes per descobrir que segur que us agradaran molt, com ara la companyia de titelles Puppae Company, uns virtuosos de la manipulació, la música i el moviment; l’humor gestual dels PuntMoc; la frescor i la contundència de la cantant Joina o la increïble habilitat del mag Shado que, com diu la frase feta, un deixarà de pasta de moniato.

Obeses.

Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori -que substitueix Quart- i Madremanya acolliran les nits d’espectacle, que tenen una durada d’entre 2 hores i mitja i 3. Del que es tracta és oferir, a localitats relativament petites, una tria d’espectacles de qualitat i molt populars. Totes les vetllades començaran a les 9 de la nit, el preu per vetllada és molt assequible (8€, anticipada, 12€ a taquilla), però també es poden adquirir abonaments per les 6 vetllades (40€) o només per 3 (22€). Podeu adquirir entrades o abonaments de manera anticipada en aquest enllaç.