Espai Ter de Torroella, teatre i música de qualitat

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí es vol convertir en un referent de les arts escèniques a les comarques gironines i és per això que ha programat per aquest semestre espectacles d’una gran qualitat, que poden atraure a un gran nombre de públic, molt divers. La temporada comença amb la peça de teatre musical i humor Per si no ens tornem a veure (9 de febrer), que seguirà amb un dels espectacles que més crida l’atenció dels programats: Shirley Valentine (16 de març). L’obra, que va ser portada fa força anys al cinema amb èxit, explica la història d’una mestressa de casa que llança la mirada enrera. La protagonitza Mercè Arànega, un altre dels reclams de l’espectacle. La següent peça és de les que també arrossega públic: El preu, d’Arthur Miller (6 d’abril), no només pel magnífic text, sinó també perquè el dirigeix Sílvia Munt i l’interpreta un repartiment estel·lar format per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Escenari d’òpera

Es tracta d’un gènere complicat de veure en escenaris que no sigui els festivals d’estiu o el Liceu, però en aquesta programació l’Espai Ter fa una aposta per una de les òperes més populars, La Traviata (20 d’abril), de Giuseppe Verdi, a càrrec de l’Orquestra Martín i Soler, amb direcció escènica de Carmen Dólera i la direcció musical de Salvador Requena. La seguirà la comèdia Escape Room (27 d’abril) i la posada en escena d’una de les novel·les més conegudes de la cèlebre escriptora de relats de suspens Agatha ChristieMuerte en el Nilo (11 de maig). Tancarà la programació de teatre un espectacle familiar, El Flautista de Hamelin (27 d’abril).

Música en abundància

La programació de l’Espai Ter és molt completa i, a més de teatre i òpera, també inclou un gran nombre de cites musicals.  Ignasi Cambra, La Principal de la Bisbal, Quartetto di Cremona, la Cobla Montgrins, Vox Harmonica, J.P. Bimeni & The Black Belts amb Blanquito Zurdito -concert inclòs al Black Music Festival-, Metropol, Biflats i Albert Pla -en el marc del Festival Ítaca– són els músics i formacions que passaran per l’Espai Ter des d’aquest mes de gener fins el mes de juliol. Música clàssica, de cobla, rock, pop, tradicional o d’arrel i de cantautor. El ventall és ampli i per a tots els gustos, una característica indispensable en el camí cap a l’èxit. No teniu excusa per quedar-vos a casa!

Imatge: Àgata Casanovas (Per si no…)