Festival de Música Isaac Albéniz, la perla de Camprodon

Artistes de prestigi internacional com Philippe Moratouglou, Carles Lama, Marisa Martins, Sofia Cabruja o Anastasia Risikov passaran per l’edició d’enguany, la 33a, del Festival de Música Isaac Albéniz, que es celebrarà del 10 de juliol al 18 d’agost i que és un dels festivals musicals d’estiu de referència de les comarques gironines.

La programació del festival prioritza la qualitat musical, tal i com ho reflecteix la programació, per assolir objectius molt clars com són l’acostament de la música clàssica al gran públic i procurar per l’excel·lència cultural en un entorn íntim, proper i privilegiat. És per això darrer que els concerts es celebraran en espais com el Monestir de Sant Pere, Cal Marquès o el Casal Camprodoní.

Gennady Dzubenko és el director artístic d’aquest festival que arrencarà amb una conferència que pronunciarà Mònica Pagès i la posterior projecció d’un documental sobre la pianista Alicia Larrocha. La inauguració oficial del cicle, però, la protagonitzaran l’endemà els alumnes premiats en la darrera edició del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz, al Monestir de Sant Pere, que el dia 12 de juliol acollirà el segon Concurs de Piano Isaac Albéniz.

La novetat del festival es troba en el fet que el públic podrà adquirir un abonament per tots els concerts per 60€, mentre que els menors de 25 anys podran gaudir d’una tarifa de 8€ per concert.