L’(a)phònica presenta ‘El Festival’, una pel·lícula muda

En blanc i negre. Muda. De les “d’antes”. Us presentem El Festival, una pel·lícula amb més d’una trentena de protagonistes i d’extres, plena d’escenes, d’accions, de gags… però ni una paraula. I és que en aquest film, les veus les posaran en viu i en directe els artistes que actuaran del 24 al 26 de juny a Banyoles, a l'(a)phònica.

Consagrades o per descobrir, internacionals o del territori, totes formaran la banda sonora d’aquesta cinta bicolor que es presenta durant tres dies a la capital del Pla de l’Estany. Artistes com Mayte Martín, Maika Makovski, Micah P. Hinson, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, o Niño de Elche són algunes de les veus que es podran sentir a la 13a edició, amb propostes per a tots els públics i estils que passen per la cançó d’autor, el jazz, el flamenc, el doo-wop, el soul o el beatbox, entre d’altres.

Un esdeveniment que va en consonància amb tot el treball cultural que realitzen les entitats del territori: l’(a)phònica no deixa de ser un reflex i una celebració del que passa a Banyoles durant l’any. Descobrir i redescobrir racons de la ciutat, viure d’una altra manera els carrers, les places i altres espais que durant tres dies esdevenen escenaris en plena natura (a l’estany) i en indrets emblemàtics (el claustre del Monestir, la Muralla o la plaça del Teatre) són algunes de les sensacions que té el públic quan viu l’(a)phònica. I és que la pròpia ciutat és l’escenari del festival: obert, assequible, petit i artesà.

No hi haurà catifes vermelles, però veniu a l’estrena, agafeu crispetes i que comenci la projecció!

Francesc Viladiu i Illanas (Director artístic del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica)

Programació aquí

PLAYLIST (A)PHÒNICA

Aphònica-Llibre d'estil.indd