OnVaig.cat o multitud de plans pel cap de setmana

La comercialització d’experiències relacionades amb el turisme està en auge, sobretot des que aquestes experiències estan vinculades a alguna manifestació cultural o al patrimoni històric i arquitectònic del país, que és ingent i d’una gran qualitat. A tot això cal afegir-hi la riquesa i varietat gastronòmica catalana per tenir el quadre complet. És en aquest context d’abundància d’oferta que el web OnVaig.cat és d’una gran utilitat, ja que ofereix un amplíssim ventall de propostes pel cap de setmana que combinen cultura, turisme i gastronomia, una inacabable font d’activitats organitzades, però també una font d’inspiració a l’hora de planificar un cap de setmana complet, ja que l’usuari del web pot triar entre paquets ja predefinits o construir el seu propi full de ruta a partir d’activitats que figuren al web, que també ofereix paquets per regalar, quelcom semblant a les smart box que ja coneixem.

Per posar un exemple, OnVaig.cat ofereix una escapada gastro-cultural a l’Alt Empordà que inclou una visita al celler i tast de vins amb guia especialitzat a la Cooperativa Agrícola de Garriguella; sopar a base d’embotits i pica-pica + segon a escollir a la mateixa cooperativa; visita amb guia històric especialitzat al Monestir de Sant Pere de Rodes; accès privat al petit spa de l’allotjament Can Coll de Garriguella i una nit d’allotjament al mateix hotel en habitació doble i amb l’esmorzar inclòs. Aquest mateix esquema, amb variacions segons el lloc i els actes que s’hi facin, s’ofereix per visitar la Garrotxa, el Priorat, les Terres de l’Ebre o la Vall d’Aran. Visitar el Montblanc medieval, la Fira d’Herbes de Peratallada, el Triumvirat de l’Escala o participar a la Festa de la Llana i Casament a Pagès de Ripoll són algunes altres de la multitud de propostes atractives que ofereix OnVaig.cat.

L’índex de renovació del catàleg d’activitats és alt i amb un caràcter cíclic, ja que moltes d’elles estan vinculades a fires, festes i manifestacions culturals diverses que tenen unes dates concretes de celebració. El web també inclou un blog completíssim amb entrevistes i reportatges diversos, que ajuden a completar la informació sobre alguns dels esdeveniments, llocs o personatges relacionats amb les escapades, o que simplement serveixen per conèixer més a fons fets i personalitats vinculats a la cultura del país. Si no teniu clara la sortida del cap de setmana, OnVaig.cat és un bon recurs.