Palafrugell, temps de ‘Flors i Violes’

El festival Strenes de Girona va donar el tret de sortida i ara és quan es comencen a encavallar els diversos cicles culturals de primavera, de tota mena. Avui comença el festival Palafrugell Flors i violes, quatres dies -d’avui al dia 1 de maig- marcats, sobretot, per la música, però també d’altres manifestacions culturals. Com a caps de cartell pel que fa als concerts programats, hi figuren Marion Harper, Projecte Mut, Smoking Souls o Estúpida Erikah.

Avui (21.30h) la plaça de l’Església acollirà l’espectacle inaugural amb un conjunt d’ingredients molt atractius: dansa vertical, focs artificials, música, acrobàcia i projeccions, amb la implicació de  l’Escola de Música de Palafrugell, Els Virolets, Diables de l’Onyar, Sona So i Llum, Ludovica Zoina, Rimma Kismathullina i Gimnàstica Rítmica de Palafrugell.

Menús especials, concerts aperitius, food trucks, fira d’artesans, instal·lacions artístiques, teatre, exhibicions hípiques, performances, carrers i espais engalanats, una gran festa Holi a la plaça de Can Mario… Tot això és Flors i Violes durant aquests quatre dies, fins el primer de maig. Us advertim que no us acabareu el programa, però us assegurem que ho gaudireu a fons.