Un pati de música, flors i art. El Pati Cultural

Coincidint amb la mostra Girona, Temps de Flors, la Diputació de Girona, a través del Conservatori de Música Isaac Albéniz organitza, com ja és tradicional, el cicle de concerts Pati Cultural, al claustre de la seva seu, a la Pujada de Sant Martí. Enguany el cicle, que compta amb cinc concerts programats, comença el 13 de maig i durarà fins el dia 19. Tots els concerts són gratuïts. El cicle té com a objectiu promoure les formacions musicals que han nascut a redós del Conservatori i oferir-los un aparador.

Els concerts programats es celebraran els dies 13, 15, 17, 18 i 19 de maig a partir de les 7 de la tarda, excepte el del dijous dia 18, que començarà una hora abans, a les 6 de la tarda. Pel Pati Cultural hi passaran, per aquest ordre: els Solistes de l’Orquestra de Girona (OdG), que oferiran el concert titulat Seqüències dirigits per Vladimir Kunça, que també n’és el concertino; el Cor Jove del Conservatori de la Diputació de Girona, dirigit per Pablo Larraza; el grup palamosí Fusions Grup Vocal, que oferirà el concert EnFusiona’t, dirigit per Lourdes Valls; les Bandes del Conservatori de la Diputació, dirigits per Lluís Caballeria i Dani Gallostra, i tancarà el cicle el Grup de Guitarres del Conservatori de la Diputació, dirigits per Roger Tapias.

A més de gaudir de la música i de les flors, els visitants del claustre també podran gaudir de l’exposició Camins, del fotògraf Rafel Bosch, inclosa en el programa d’exposicions itinerants que promou la Diputació. Un programa, doncs, ben complet. Gaudiu-lo!

Imatge: Diputació de Girona