Torna el Gran Circ de Nadal de Girona, sobre gel

El Gran Circ de Nadal ja és una nova tradició per aquestes dates a Girona i en l’edició d’enguany arriba, novament, sobre gel. Aquest circ, instal·lat a Fontajau i que arriba a la seva cinquena edició, congrega cada any fins a 19.000 espectadors. Aquest any el circ torna als seus orígens i la seva aposta torna a ser per un element màgic com el gel, sense oblidar que es tracta d’un gran espectacle visual, en què la llum, el so, les projeccions i els efectes especials hi tenen un paper destacat. Del 25 al 30 de desembre el pavelló de Fontajau es convertirà en una pista de gel de més de 400 metres quadrats en que fins a 25 artistes hi presentaran fins a 16 números diferents.

Es tracta d’una aposta pel circ internacional de gran qualitat en un espectacle que té una durada de dues hores, al llarg de les quals el públic podrà gaudir de números de cordes aèries, patinatge acrobàtic, monocicles, roda alemanya, doble barra russa, malabars en grup, cintes aèries i clown, entre d’altres. El preu de les entrades és popular -dels 10 euros de les entrades més barates i nombroses als 42 euros de les més cares- per tal que l’activitat pugui tenir un marcat caràcter familar. El període de venda anticipada ha estat un èxit, de manera que l’organització ha programat una funció més de les 9 que tenia previstes, pel dia 30 de desembre.

Aquesta és una opciò perfecta per passar una bona matinal o una tarda excepcional en família aquestes dates de Nadal! Podeu comprar les vostres entrades aquí.