Voleu trobar les 4 estrelles de Nadal dels museus de Girona?

Els 26 museus que formen part de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona se les empesquen totes. Des del dia 9 de desembre han engegat un concurs sota el següent leit motiv: Ens ajudes a trobar les 4 estrelles de Nadal? Els responsables de la xarxa ens expliquen en què consisteix aquest concurs: “Hem perdut les 4 estrelles de Nadal i necessitem que els nens i les nenes ens ajudeu a recuperar-les. Us voleu convertir en superherois i superheroïnes per a trobar-les? Els més petits podran gaudir d’una completa programació pensada especialment per a ells i gaudir d’exposicions, tallers, visites guiades i moltes més activitats! Pots consultar la programació al web www.nadalalmuseu.com.”

De quins premis parlen? Doncs en acabar l’aventura els més petits obtindran un premi directe, mentre que només pel fet de visitar el museu podreu entrar en el sorteig per obtenir una tauleta digital i abonaments familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa. En el moment en què visiteu un dels museus, rebreu un codi de participació en el sorteig. A més, els qui participeu al concurs i tingueu perfils oberts a xarxes socials, podeu compartir les vostres aventures amb l’etiqueta #NadalalMuseu.

Per participar en el concurs únicament heu d’omplir el formulari que trobareu al web, validar el vostre codi -teniu temps fins el 10 de gener- i entrareu en el sorteig, els guanyadors del qual s’anunciaran el 15 de gener del 2018 a través del web, les xarxes socials dels museus i el seu newsletter. Per recollir el premi caldrà que porteu l’antifaç que us donaran al museu amb el número premiat. Animeu-vos, serà un Nadal molt divertit!